بسته بندی, کارتن اسباب کشی, مقالات

مراحل اسباب کشی راحت (مطلب اول)

بسته بندی برای فروش اینترنتی

پیش از این اشاره کردیم که شما برای یک اسباب کشی راحت نیاز به یک برنامه ریزی دقیق دارید. تا بتوانید فرآیند اسباب کشی را به خوبی و راحتی مدیریت کنید. همچنین اشاره کردیم که شما می‌توانید از یک الگوی سه مرحله‌ای برای این برنامه ریزی بهره بگیرید. که هریک از این مرحله خود می‌تواند با ترفند‌هایی تکمیل و تقویت شود. بنابراین مراحل اسباب کشی راحت این سه مرحله و ترفند‌های مربوط به هریک از آن‌ها در پایین آمده است.


مرحله اول: اقدامات اولیه پیش از بسته بندی وسایل

۱. بررسی کنید

برای انجام مراحل اسباب کشی راحت قبل از هر کاری شما در گام اول باید بررسی کنید که وسایل منزلتان دارای چه ارزشی در منزل شما هستند. برای این کار یک لیست تهیه کنید و فهرست وسایل خود را در آن درج کنید. سپس بنا به تشخیص خود و براساس منزل جدیدتان، هر یک از این وسایل را در چهار گروه ذیل دسته بندی کنید.

وسایل مورد نیاز و لازم

وسایلی که شما به هر ترتیب برای زندگی خود به آن‌ها نیاز دارید و باید به همراه خود به منزل جدید ببرید.


وسایل اضافی و دور ریختنی

گاه برخی از وسایل بسیار کهنه شده اند و یا هیچ استفاده‌ای در زندگی شما ندارند. بهتر است چنین وسایلی را دور بریزید هرچند که ممکن است برای شما خاطره انگیز باشند. به یاد داشته باشید رفتن به منزل جدید به معنای شروع یک فصل جدید در زندگی است پس چندان نگران از دست دادن چنین وسایلی نباشید.


وسایل فروختنی و یا بخشیدنی

گاه برخی از وسایل شما هنوز قابل استفاده هستند، اما بنا به دلایلی همچون شرایط منزل جدید، شما نمی‌توانید آن‌ها را با خود ببرید. بهترین کار برای این وسایل فروش یا بخشیدن به دیگران است.


وسایلی که باید در انبار نگه داشت

برخی از وسایل نیز اگر چه غیر ضروری هستند، اما در زمان‌های خاصی لازم می‌شوند. این وسایل را می‌توان در انبار نگهداری کرد و برای همین آن‌ها را لیست وسایل انبار قرار می‌دهیم.

در نگاه اول این کار شاید سخت و وقت گیر به نظر برسد، اما باور کنید اگر بخواهید ارزش وسایل خود را در هنگام بسته بندی بسنجید ممکن است بسیاری از وسایل را به اشتباه دور بیندازید و یا متوجه می‌شوید که برخی از وسایل را می‌توانستید به راحتی بفروسبد یا به دیگران بخشید، اما اکنون دیگر وقت چنین کاری را ندارید. پس حوصله به خرج دهید و وسایل خود را طبق الگوی بالا دسته بندی کنید و خواهید دید که این کار چقدر در هنگام بسته بندی وسایل به شما کمک خواهد کرد و کار شما را سرعت می‌بخشد.

۲. تهیه وسایل مورد نیاز اسباب کشی

طبیعی است که برای انجام مراحل اسباب کشی راحت و بسته بندی وسایل منزل نیاز به ابزار و وسایل مورد نیاز این کار است. برخی از ابزار و وسایلی که در فرآیند بسته بندی و اسباب کشی بسیار مورد نیاز است، می‌توان به شرح ذیل اشاره کرد:

  • جعبه‌های ضخیم مقوایی در اندازه‌های مختلف: شما می‌توانید این قبیل جعبه‌ها را از فروشگاه‌هایی مانند بازار کارتن به مبلغ اندک خریداری کنید.
  • طناب: برای بستن برخی از جعبه‌های و وسایل (در صورت نیاز)
  • چسب نواری پهن: برای چسب زدن کارتن‌های بسته بندی.
  • نایلون‌های حباب دار: این نایلون‌ها برای قرار گرفتن در میان وسایل شکستی در کارتن‌ها بسیار کارآیی دارند چرا که در هنگام اسباب کشی می‌تواند به خوبی از آن‌ها در برابر ضربه محافظت کند. نایلون‌های حباب دار را می‌توان از فروشگاه‌های خرازی تهیه کرد.
  • ماژیک: شما باستفاده از ماژیک می‌توانید محتوای موجود در جعبه را هم برای خود و هم برای کسانی که آن‌ها را جابجا می‌کنند مشخص کنید. برای این کار می‌توانید از ماژیک‌هایی با رنگ‌های مختلف نیز استفاده کنید (در ادامه مجدداً با این موضوع اشاره خواهیم کرد).
  • ملحفه: گاه نیاز است برخی از وسایل همچون مبلمان یا تشک‌ها را به جهت کثیف نشدن در فرآیند اسباب کشی با ملحفه‌ها پوشاند. به همین دلیل تهیه چنین ملحفه‌هایی می‌تواند مفید باشد.
  • روزنامه‌های باطله: روزنامه‌های باطله نیز می‌تواند همچون نایلون‌های حباب دار، در بسته بندی وسایل شکستنی مفید باشد.
  • نایلون‌های ضخیم یا گونی‌های پلاستیکی بزرگ: این‌ها بهترین ابزار برای بسته بندی وسایل پلاستیکی و غیر شکستی همچون سبد‌های بزرگ لباس و وسایل یا ظروف پلاستیکی آشپزخانه هستند. زیرا می‌توانند تعداد زیادی از این وسایل را در خود جای دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *