Blog
راهنمای اسباب کشی؛ از نحوه بسته بندی وسایل تا ترفندهای جالب
نحوه بسته بندی وسایل به چه ترتیب است؟ با کارتن کاران همراه باشید.
شاید همگی ما دست کم یک بار در زندگی، اسباب کشی منزل را تجربه کرده باشیم. به احتمال زیاد آن را کاری طاقت فرسا بدانیم. بسیاری از افراد مستأجر هستند و شاید سالی یک بار با این جابجایی استرس زا و سخت مواجه شوند. برخی دیگر نیز علی رغم مالک بودن، گاه تصمیم میگیرند که محل زندگی خود را تغییر دهند. و مکانی جدید را تجربه کنند، اما در هر دوی این شرایط اسباب کشی هنوز کاری طاقت فرسا به نظر میرسد. اما آیا این عمل طاقت فرسا را میتوان به نحوی مدیریت کرد که تبدیل به یک عمل ساده شود؟ بی شک این پرسشی است که بسیاری از افراد امروزه به دنبال پاسخ آن هستند. اگر شما هم جزو این افراد هستید با ما همراه باشید تا در این مطلب راهنماییهای ارزشمندی را پیش روی شما قرار دهیم.
مدیریت اسباب کشی
اسباب کشی یک عمل کوچک نیست که بخواهیم همچون جابجایی کوچک وسایل یک اتاق یا چیدن وسایل غیر ضروری در انبار به آن نگاه کنیم. در اسباب کشی ما قرار است کل وسایل یک منزل را جمع کرده و به منزلی جدید منتقل کنیم آن هم با کمترین صرف زمان، کمترین صرف انرژی، کمترین میزان خسارت به وسایل و حتی افراد و البته با بهترین نظم. همه این فاکتورها اهمیت بسزایی در انجام یک اسباب کشی موفق و راحت را دارد. به همین ترتیب فقدان هر یک از آنها به معنای داشتن یک اسباب کشی سخت و طاقت فرسا خواهد بود؛ بنابراین انجام یک اسباب کشی راحت نیاز به مدیریت درست و دقیق دارد و این مدیریت نیز باید تابع یک برنامه ریزی دقیق باشد.
برای برنامه ریزی درست یک اسباب کشی نیاز به این داریم تا همه ابعاد این عمل را از قبل شناسایی کنیم. همچنین برای هریک از آنها پیش بینیهای لازم را در نظر بگیریم. این حرف بدان معناست که باید اسباب کشی را یک فرآیند تصور کنید که این فرآیند باید به مرحلههایی تقسیم شود. سپس برای هر یک از مرحلهها نیز برنامه ریزی و پیش بینی لازم صورت گیرد تا شما به راحتی بتوانید این فرآیند را مدیریت کنید. فرض کنید که شما منزل جدید خود را نتخاب کرده اید و قرار است طی یک هفته به این مکان جدید اسباب کشی کنید. خوب به سادگی میتوان فهمید که شما اول باید مقدمات بسته بندی وسایل خود را فراهیم کنید (مثلا کارتن تهیه کنید). سپس وسایل خود را بسته بندی کنید و در نهایت وسایل خود را در یک وسیله قرار داده و عمل جابجایی را انجام دهید.
فرایند اسباب کشی
همین الگوی ساده میتواند شما را برای مدیریت درست اسباب کشی راحت راهنمایی کند. بدان معنا که شما میتواند فرآیند اسباب کشی خود را به سه مرحله تقسیم کنید. همچنین برای هریک از این مراحل پیش بینیها و اقدامات لازم را ترتیب دهید. این سه مرحله عبارتند از: ۱) مرحله پیش از بسته بندی وسایل ۲) مرحله بسته بندی وسایل و ۳) مرحله جابجایی وسایل. البته کار بدین جا ختم نمیشود و شما باید برای هریک از این مراحل نیز تقسیم بندیهایی انجام بدهید. اینگونه اسباب کشی شما به راحتی صورت میگیرد.
برای مثال شما باید برای مرحله اول باید وسایل مورد نیاز اسباب کشی خود (همچون کارتن و چسب) و الویت بندی وسایل خود (مثلا وسایل ضروری و غیر ضروری) را تعیین کنید. به همین ترتیب در مرحله دوم نیز شما باید برای نحوه بسته بندی وسایل خود برنامه داشته باشید (مثلا از کدام اتاق یا کدام وسایل شروع کنید).
با انجام چنین برنامه ریزی دقیقی میتوانید به راحتی یک فرآیند اسباب کشی طاقت فرسا و سخت را تبدیل به یک کار راحت و ساده بکنید. اما هنوز هم ترفندهایی وجود دارند که میتواند این برنامه ریزی شما را کامل کند. در اینجا ما این ترفندها را در قالب این برنامه ریزی معرفی شده، به شما معرفی میکنیم تا با استفاده از آن بتوانید یک مدیریت ساده و موفق را در یک اسباب کشی منزل تجربه کنید.